Personenalarmering (zorg)

Personenalarmering: een veilig en zeker gevoel

Met personenalarmering kunt u zelfstandig, langer én veiliger thuis blijven wonen. Gaat er toch iets mis, dan kunt u met één druk op de alarmknop tot wel 5 manieren van alarmopvolging inschakelen. Denk hierbij aan mantelzorg, wijkteam, meldkamer van organisatie of centrale, professionals of onze eigen CQ-net live meldkamer. Dat is een prettig idee voor u, uw familie, vrienden en buren.

Hoe werkt het

Deze oplossing bestaat voor de gebruiker uit een slim kastje in de meterkast gekoppeld aan het internet. Deze wordt gecombineerd met slimme alarmzenders of sensoren. Met deze alarmzender kan snel en eenvoudig gealarmeerd worden en is een gesprek met de zorgverlener altijd mogelijk.

U draagt de alarmknop in de vorm van een armband, ketting of clip. Zodra u de alarmknop indrukt, komt u onmiddellijk rechtstreeks in contact. Door het dragen van de alarmzender neemt de gebruiker de alarm- en spraakmogelijkheid altijd met zich mee.

Volledig te beheren via smartphone app en internet

Met de CQ-Net Live portal of de CQMobile app kunnen zorgverleners eenvoudig hun beschikbaarheid aangeven en alarmen afhandelen. Daarnaast kan CQ-Net Live als sociaal platform gebruikt worden om contacten te realiseren tussen gebruikers en mantelzorgers.

 

Extra voorzieningen

Daarnaast zijn er vele extra draadloze voorzieningen waardoor u nog geruster thuis kan blijven wonen. Denk hierbij o.a. aan: een polszender, een rookmelder, een bewegingszender een dwaalmelder. Voor nóg meer voorzieningen verwijzen we graag naar de folder of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Inbraakbeveiliging

Meer informatie »

Personenalarmering (zorg)

Meer informatie »

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Meer informatie »

Toegangscontrole

Meer informatie »

Camerasystemen

Meer informatie »

© 2023 Makon BV, Zoeterwoude, Nederland    |    [ T ] 071 5 41 08 68    |    Door WHY?!
Disclaimer    |    Privacybeleid    |    Cookies