Zerowire WIFI alarm

Zerowire is een volledig interactief draadloos alarmsysteem.

Via wifi biedt Zerowire de eindgebruiker cloud functies voor een kosteneffectief beveiligingssysteem met geavanceerde functies en eenvoud in gebruik.

ZeroWire biedt intuïtieve gesproken menu begeleiding in real time via de touch responsieve toetsen. Een krachtige programming interface is beschikbaar via ZeroWire eigen web browser. Daarnaast is het mogelijk via de smartphone-app het programma van uw systeem, of uw aangesloten IP-camera's op afstand te bepalen.

NIEUW!!!

Vanaf heden zijn deze push berichten actief via de UltraConnect Cloud voor de xGen en ZeroWire centrales voor iOS smartphones. In een later stadium zullen de push-berichten ook voor de NX-595 actief zijn. De UltraConnect App voor Android zal binnenkort beschikbaar komen. 

Push-berichten kunnen de klant snel waarschuwen bij alarm/storing of in/uitschakeling!  

Geo-fencing is hier een passend voorbeeld van en de nieuwe trend welke voor u van groot belang is om meerwaarde te creëren aan uw xGen en/of ZeroWire installaties. Met Geo-fencing is het mogelijk om de locatie van de xGen of Zerowire vast te leggen in uw mobiel. Wanneer uw mobiel zich dan binnen of buiten een straal van 300m van de centrale bevindt, kunnen allerlei scenario's gestart worden, zoals bijv. een waarschuwing dat de centrale niet is ingeschakeld, de verlichting aan/uit laten gaan, de temperatuur in huis verlagen etc.
 
Een andere nieuwe mogelijkheid op de UltraConnect App is het live bekijken van camerabeelden of beelden koppelen aan een gebeurtenis. Hiervoor dienen wel de nieuwe camera's NetworX TVW-1120 en TVW-1121, aangesloten te worden op de Zerowire of xGen. 

Met onder andere push-berichten, Geo-fencing en cameraviewing liggen er vele nieuwe mogelijkheden binnen handbereik. 

We hebben de drie beste oplossingen voor u in een brochure verwerkt.

Klik hier voor de specs, uiteraard kunt u ons ook direkt bellen voor advies.

Inbraakbeveiliging

Meer informatie »

Personenalarmering (zorg)

Meer informatie »

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Meer informatie »

Toegangscontrole

Meer informatie »

Camerasystemen

Meer informatie »

© 2022 Makon BV, Zoeterwoude, Nederland    |    [ T ] 071 5 41 08 68    |    Door WHY?!
Disclaimer    |    Privacybeleid    |    Cookies