Logo Makon Logo
   Makon Logo Makon Logo Makon
Klantenservice

071 541 08 68
Bij geen gehoor
034 467 85 28

Inbraakbeveiliging

Makon verzorgt hoogwaardige inbraakbeveiliging zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Door gebruik te maken van zichtbare inbraakbeveiliging kan de kans op inbraak tot wel negentig procent afnemen.

Men kan hierbij denken aan:

 • alarmsystemen
  • met en/of zonder meldkamer aansluiting
  • bediening middels een app
  • bedraad en/of draadloos
 • hang- en sluitwerk
 • deur- en raambeveiliging (bouwkundig én elektronisch)

SMC is onze partner in veiligheid. Mocht u kiezen voor een alarmsysteem met meldkameraansluiting en alarmopvolging dan zullen zij deze melding en opvolging voor u verzorgen. De SMC Alarm Centrales zijn uitgerust met de modernste apparatuur en hebben een 100% operationele back-up alarmcentrale in Eindhoven. SMC is vanzelfsprekend ‘BORG 2’ gecertificeerd.

SMC Alarm Centrale heeft ruim 30 jaar ervaring in meldkamerdienstverlening. In die periode is SMC uitgegroeid tot één van de toonaangevendste particuliere alarmcentrales in Nederland. Door de vele overeenkomsten in de bedrijfscultuur en -mentaliteit staat dit partnerschap garant voor een snelle en kwalitatief goede aansluiting van uw installatie op de alarmcentrale.

SMC ondersteunt u met Live View. Live View maakt het mogelijk dat politie rechtstreeks met de particuliere alarmcentrale mee kan kijken met camerabeelden tijdens een incident, zoals een inbraak of overval. Zo kan de politie snel gerichte actie nemen.

Uiteraard bent u keuze vrij en kunt u er voor kiezen gebruik te blijven maken van uw huidige of een andere meldkamer.

We maken graag een afspraak met u om na een grondige analyse een exclusief beveiligingsplan op te stellen. Dit plan is volledig op uw situatie afgestemd. Maatwerk dus; er is immers geen situatie gelijk. 

ONZE MERKEN